A Avea sau Nu un Confident


De cate ori v-ati lovit de nevoia de a impartasi unei alte persoane din jurul dumneavoastra o intamplare prin care ati trecut sau chiar un simplu gand sau idee? De foarte multe ori, sunt convinsa. Fiecare dintre noi, mai ales in cazul femeilor se intampla acest lucru, simte nevoia ca la un momentdat sa impartaseasca unei alte persoane apropiate evenimentele importante la care a luat parte, ideile si proiectele pe care le are sau diferite sentimente si trairi personale. A avea un confident, tradus astazi prin a avea un cel mai sau cea mai bun/a prieten/a, se dovedeste a fi un fenomen social masiv. Fie ca este vorba de o cunostinta apropiata, o ruda chiar, sau un prieten cu vechime, cel mai bun prieten trebuie sa indeplineasca intotdeauna cateva caracteristici esentiale: 

Sa fie o persoana pe care o cunosti de ceva timp, sa se potriveasca cu tine in materie de gusturi si preferinte, sa simti ca exista o legatura stransa intre voi bazata pe incredere si devotament si mai ales sa iti dovedeasca ca merita tot creditul si aprecierea ta. Deloc simplu deci sa iti alegi super-prietenul! De fapt, multe persoane sunt convinse ca acel cineva numit “cel mai bun prieten” nici nu ar exista pentru ca la un momentdat, intr-o situatie limita, isi va da “arama pe fata”, lasandu-se manat de instinctele sale... umane pana la uma. Cu toate acestea, intr-o zi ne luam inima-n dinti si ajungem fata-n fata cu o persoana careia ajungem sa ii povestim lucruri de care credeam ca am si uitat. Patrundem in cele mai mici detalii si amanunte si ii destainuim totul cu o usurinta pe care ne-am dori sa o avem si la spovedania din fata preotului. 

Nici nu apuci sa iti dai seama cand persoana aceea stranie de langa tine, ce te-a incurajat intr-o maniera aproape imperceptibila sa i te destainui, a ajuns sa iti cunoasca intreaga viata cu lux de amanunte. Din reactiile pe care le are ajungi totusi sa simti ca persoana respectiva rezoneaza cu tine si va potriviti in multe feluri. Deja stii ca e inceputul unei prietenii frumoase. Dar nu toate lucrurile dainuiesc o vesnicie, cum nici unele “prietenii” nu tin prea mult. Se dovedesc ca nu au fost alese cu grija si la un momentdat se vor rupe, urmarile nefiind tocmai placute. Totusi, acest lucru nu ar trebui sa ne determine a ne pierde increderea in ceea ce reprezinta prietenia cu adevarat. Nimic mai frumos decat fericirea pe care o vezi in ochii prietenului tau cel mai bun ca un raspuns la propria ta fericire!

Avantajele Canapelelor din Piele


Fie ca renovati si redecorati apartamentul, fie ca abia ce v ati mutat si va fi nevoie de mobilarea sa, trebuie sa va ganditi foarte bine la fiecare piesa de mobilier in parte pe care o veti achizitiona, sa fie atat in ton cu restul decorului, comoda, cat si practica. Acest lucru este valabil la orice element de mobilier de la cel de bucatarie pana la cel al livingului, al dormitorului sau chiar al baii. Pe langa patul din dormitor care merita orice investitie pentru a va oferi un somn odihnitor, urmatoarea piesa de mobilier ca importanta, este canapeaua. Inainte de somn, la tv, in zilele libere pentru relaxare, la reuniunile de familie si in multe alte cazuri, canapeaua aflata in living este solicitata la maxim de toti membrii familiei, fara exceptie. De aceea, este foarte important sa fie una comoda, spatioasa dar care in acelas timp sa nu ocupe un loc foarte mare ci mai degraba, proportional cu incapera in care este pusa.

In ceea ce priveste materialul canapelelor, cele mai utile canapele rezulta a fi cele din piele. Alegand pentru acasa canapele din  piele acestea vor oferi  eleganta, stil dar mai ales un confort ridicat favorizand relaxarea corpului iar textura specifica, moale, foarte placuta la atingere va face din simpla canapea un adevarat culcus. Pe langa confortul ridicat pe care o canapea din piele vi-l ofera, aceasta este si extrem de usor de intretinut. In primul rand nu se pateaza usor, nu se uda daca se varsa un pahar pe ea si se poate curata doar cu o carpa umeda, fata de cele ale caror huse sau tapiterii trebuiesc inlocuite sau spalate destul de des deoarece acumuleaza destul de mult praf si murdarie. In plus, nu este supusa uzurii precum cele din alte materiale iar acest fapt o face durabila. Aceste cateva avantaje foarte importante care le ofera aceste canapele din piele le fac sa castige pe zi ce trece teren in fata celor din diverse alte materiale iar de acest lucru va puteti convinge testand.