Vine Iarna dar Vin si Sarbatorile!


Pentru ca atunci cand auziti iarna va ganditi in mod automat la Craciun si Revelion, aproape ca abia asteptati gerurile crancene, zapezile si viscolul doar pentru a avea parte si de sarbatorile acestea ce schimba intodeauna atmosfera din jur cu una de poveste indiferent de varsta avuta. Si pentru ca nu mai este mult pana cand se da startul iernii dar si acelei atmosfere specifice, este cazul sa va luati din timp cateva masuri de precautie atat in ceea ce priveste  mancarurile savurate cat si banii. Dar sa le luam pe rand pe aceste doua. Mancarurile: Urmeaza o perioada neutra din punct de vedere alimentar, de care ar trebui sa profitiati din plin. Nu mai sunt pe piata atatea fructe sau legume dar raman totusi cateva la indemana si nici nu este, pana in decembrie, vre-o sarbatoare ce implica un festin.

Asadar, aveti ocazia perfecta sa mancati echilibrat o perioada atat ca si cantitate cat si ca program. Daca nu ati reusit sa tineti o cura de slabire vara, acum este momentul deoarece dupa sarbatorile de iarna surplusul va fi mult prea mare incat sa reusiti sa scapati de el pana in primavara fapt ce apoi va ajunge sa va deprime. Daca nu aveti probleme cu greutatea, este oricum recomandata o dieta de slabire rapida echilibrata si usoara, deoarece stim cu totii ca in preajma Craciunului toata lumea va uita de ce inseamna mancat putin, mancat sanatos, mancat dietetic, natural, eco, etc, iar toate acestea vor dauna organismului si celor slabi si celor mai plinuti asadar menajati-l cat mai este timp pentru a putea trece fara probleme peste festinul de iarna. Banii: Si din punct de vedere financiar aceasta este o perioada neutra.

Concediile au trecut, iar pana de sarbatori mai sunt ceva saptamani bune. Aveti grija sa nu chestiuti bani nejustificat in aceasta perioada deoarece urmeaza reduceriin toate domeniile, iar la o distanta de doar cateva zile puteti gasi lucrurile dorite la jumatate de pret. Evitati sa faceti datorii sau investitii mari in aceste luni, avand in vedere ca spre finalul lui. Decembrie lista de cumparaturi va fi lunga in ceea ce priveste alimentele dar mai ales, cadurile pentru cei dragi. Profitati din toate punctele de vedere de aceasta perioada linistita care a mai ramas din an, puneti-va in ordine planurile si gandurile si traiti echilibrat. In acest mod veti putea sa va bucurati din plin de noul an dar si de intreaga atmosfera  a sarbatorilor de iarna atunci cand acestea vor incepe, fiind in forma din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu